Info: Pentru funcţionarea optimă a aplicaţiei, trebuie să folosiţi un browser care are cookie şi Javascript activate. Aplicaţia a fost testată şi optimizată pentru browserul Chrome.

Proiect
FINALIZARE STUDII

Aplicaţie disponibilă studenţilor facultăţii de Electronică, Telecomunicaţii şi TI din UPB
AUTENTIFICARE
  Username :  
  Password :  
 
Vreau cont Retransmite
link de activare
Nu mai ştiu parola
 

Această pagină se adresează viitorilor absolvenți (studenți din anul 4 licență sau anul 2 masterat) sau absolvenților care nu au susținut încă lucrarea de finalizare, membrilor comisiei sau profesorilor îndrumători.

Parola acestui cont nu se sincronizează cu parolele din contul universal UPB (Moodle, e-mail, Microsoft). Această aplicație este dezvoltată local în facultatea de Electronică.

Profesorii pot accesa aplicația folosind conturile de anul trecut. Dacă nu mai știți parola, o puteți reseta.

Studenții pot accesa aplicația folosind conturile din aplicația de contracte. Dacă nu mai știți parola, o puteți reseta.

Cazurile speciale (profesori care nu au mai accesat aplicația sau studenți care nu au de refăcut decât examenul de finalizare și nu au avut contracte de studii de semnat), vor trebui să se înregistreze. Veţi primi pe adresa de e-mail cu care v-aţi înregistrat un mesaj ce conţine un link prin care veţi activa această adresă de e-mail pentru a fi folosită ca username.

Pentru utilizatorii noi, care încearcă înregistrarea, dacă nu mai găsiţi mesajul iniţial cu link-ul de activare, puteţi solicita retransmiterea link-ului de activare. Contul odată activat, link-ul nu mai poate şi nu mai este necesar a fi folosit. După activare, veţi primi pe aceiaşi adresă de e-mail un mesaj cu parola pentru acces la platformă.

Dacă aţi uitat parola, o puteţi reseta oricând doriţi.