Inregistrare
     La această pagină au acces profesorii îndrumători(pentru proiectul de licenţă sau disertaţie), comisia de examinare şi studenţii din anii terminali (anul 4 licenţă sau anul 2 masterat) ai facultăţii de Electronică, Telecomunicaţii şi TI din Universitatea "Politehnica" din Bucureşti.

Studenţii facultăţii vor folosi aceleași conturi ca și pentru aplicația de contracte. Cazurile speciale (cei care au de refăcut doar examenul de finalizare) se pot înregistra cu adresa de e-mail atribuită de facultate ('...@stud.etti.upb.ro') sau cu adresa personală declarată pe studenti.pub.ro.

Profesorii pot folosi conturile de anul trecut, pot reseta parola dacă nu și-o mai amintesc, sau se pot înregistra cu adresa de e-mail @upb sau cu adresa personală declarată la serviciul IT.

După introducerea datelor, veţi primi pe adresa de e-mail declarată un mesaj cu un link unde va trebui să confirmaţi înregistrarea. Vă rugăm să verificaţi şi în spam.
Pentru a evita intrarea mesajelor în spam, adăugaţi adresa de e-mail admin@electronica.pub.ro în lista de contacte.

Important: Înregistrarea şi verificarea adresei de e-mail se vor face o singură dată. După verificarea adresei de e-mail veţi avea un cont activ în această aplicaţie.

Pentru orice probleme de acces vă puteți adresa serviciului IT
(admin@etti.pub.ro).

    
 
Inregistrare
Toate câmpurile sunt obligatorii
  E-mail:  
  Nume:  
    Profesor Student licenţă Masterand